English in Medicine – privátní výuka (B1 - C1)

kód: AJMED100

  • Privátní výuka za skvělou cenu - 10 výukových lekcí, akcentujeme Vaše potřeby - zaměření na vybrané dovednosti (např. mluvení, poslech), specializované konzultace (např. příprava ke zkoušce z AJ v rámci Ph.D. studia, příprava na konferenci atd.) 
  • Cena je za všech okolností neměnná, kurz může navštěvovat i více osob bez nutnosti jakýchkoli doplatků!    
  • Umět mluvit cizím jazykem a umět cizí jazyk naučit jsou dvě odlišné kategorie - naši lektoři zvádají obojí
  • Každý náš lektor má VŠ vzdělání, stabilní tým je zárukou kontinuální kvality
  • Jako jediná jazyková škola na Karvinsku: připravujeme a udělujeme státní jazykové zkoušky, založili jsme gymnázium s bilingvní sekcí, vytváříme učební materiály pro metodu CLIL a využíváme simultánní metodu pro výuku cizích jazyků - jediní v ČR 

4 700

vstupní jazyková úroveňB1 (doporučené minimum)
výstupní jazyková úroveňC2
datum zahájeníkdykoli po dohodě
intenzita1 - 2 vyučovací hodina týdně (45 - 90 minut)
rozvrh a místoPá: 14:00 – 14:45/15:30, Orlová (Mládí 726)
délka10 vyuč. hodin
zahájení: dle dohody

učebnicestanoveno na základě diagnostiky/domluvy s klientem
lektorMgr. Richard Adamus, Ph.D./Petra Hinds, MSc./Paul Thomas William Hinds, BSc.
výstuposvědčení/zkouška/dle potřeb klienta
typ kurzuprivátní

množství

-+

Proč si vybrat tento kurz

  • výuka se zkušeným lektorem  
  • moderní metody výuky 
  • výuka podle materiálů lektora a moderních učebnic formou kompilací, které budou elektronicky zasílány - viz zdroje výuky níže   
  • výborná příprava na jakoukoli zkoušku, která bude vždy akcentovat vaše požadavky a potřeby! 

 

Pro koho je kurz určen

Chcete se zdokonalit v cizím jazyce a dosáhnout co největšího pokroku? Nemáte čas docházet na pravidelné semestrální kurzy nebo jen chcete lektora sami pro sebe? Právě pro Vás je tu možnost individuálních kurzů na míru!

 

Výhody privátní/individuální výuky:

 

  • Obsah výuky - výuku vždy lektor zaměří na to, co potřebujete - gramatika, konverzace, příprava k mezinárodní zkoušce nebo jako doplněk ke školní výuce.
  • Počet studentů - nemusíte se přizpůsobovat ostatním studentům v tempu studia. Pokud chcete kurz navštěvovat spolu s ostatními lékaři a vytvořit tak miniskupinu, cena za jednu vyučovací hodinu rovnoměrně se rozpočítává a můžete tak za každou lekci podstatně ušetřit. Miniskupinu mohou vytvořit až 4 účastníci.
  • Místo výuky - Mládí 726, Orlová - Lutyně (cena nezahrnuje cestovné lektora, možnost objednání).
  • Organizace výuky - objednatel absolvuje 10 vyučovacích hodin za akční cenu v čase, který nabízí jazyková škola. Čerpání předplacených hodin obvykle probíhá v pěti po sobě jdoucích týdnech - každý týden 2 vyučovací hodiny, případně 10 týdnů po jedné vyučovací hodině. O dalších možnostech individuální výuky se dozvíte víte v sekci privátní výuka. Kromě aktuálně nabízeného pátečního termínu je možné dohodnout jiný den a čas konání.   

 

Obsah kurzu

Standardní kurz ENGLISH IN MEDICINE obsahově vychází z dosavadních učebnic aplikovaného jazyka nakladatelství OXFORD a CAMBRIDGE. Lektor selektivně na základě potřeb klienta vybírá ty pasáže, které jsou pro výuku přínosné. Z nakladatelství CAMBRIDGE využíváme rovněž lexikálně zaměřenou publikaci, která systematicky rozvíjí odbornou slovní zásobu. Ukázky z publikací přinášíme zde:

Professional English in Use Medicine

English in Medicine Third Edition

Oxford English for Careers Medicine 1 

 
Ve výuce rovněž využíváme námi vytvořenou publikaci CLIL in BIOLOGY, která pokrývá obsah třetího ročníku gymnaziálního studia (biologie člověka) a kterou využíváme na námi zřizovaném gymnáziu.
  
Před objednáním kurzu vám doporučujeme vykonat jazykovou diagnostiku. Pro úspěšné zvládnutí výše uvedených učebnic se doporučuje vstupní znalosti na úrovni B1 dle SERR, nicméně oborově zaměřenou výuku lze uskutečnit již od úplného počátku.